Producent

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach. Podając email wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych zgodnie z Polityka prywatności sklepu.
Surowce
Słód monachijski typ I Viking Malt 0,5kg

Słód monachijski typ I 0,5kg 12-24 °EBC - jest produkowany w suszarni ze słodu zielonego, w podobnej technologii co słód pilzneński, jednak wymagający znacznie więcej wysiłku przy słodowaniu i suszeniu.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 4 dni
Słód karmelowy jasny 30 Viking Malt 1kg

Słód karmelowy jasny 30 Viking Malt 1kg - jest produkowany w procesie prażenia słodu zielonego. Typowy słód karmelowy stosowany do uzupełnienia smaku i barwy piwa
Dostępność: ostatnie sztuki
Wysyłka w: 4 dni
Słód karmelowy jasny 30 Viking Malt 100g

Słód karmelowy jasny 30 Viking Malt 100kg - jest produkowany w procesie prażenia słodu zielonego. Typowy słód karmelowy stosowany do uzupełnienia smaku i barwy piwa (lekko słodkawy smak oraz biszkoptowy aromat). Zakres barw dla tego słodu produkowanego przez Viking Malt wynosi 30-40 °EBC.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 4 dni
Słód karmelowy jasny 30 Viking Malt 0,5kg

Słód karmelowy jasny 30 Viking Malt 0,5kg - jest produkowany w procesie prażenia słodu zielonego. Typowy słód karmelowy stosowany do uzupełnienia smaku i barwy piwa
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 4 dni
Słód karmelowy 600 Viking Malt 1kg

Słód karmelowy 600 Viking Malt 1kg, 400-800 °EBC - uzyskiwany jest podobnie jak karmel 300 w procesie prażenia słodu zielonego w temperaturze dochodzącej tym razem nawet do 240°C
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 4 dni
Słód karmelowy 600 Viking Malt 100g

Słód karmelowy 600 Viking Malt 100g, 400-800 °EBC - uzyskiwany jest podobnie jak karmel 300 w procesie prażenia słodu zielonego w temperaturze dochodzącej tym razem nawet do 240°C
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 4 dni
Słód karmelowy 600 Viking Malt 0,5kg

Słód karmelowy 600 Viking Malt 0,5kg, 400-800 °EBC - uzyskiwany jest podobnie jak karmel 300 w procesie prażenia słodu zielonego w temperaturze dochodzącej tym razem nawet do 240°C
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 4 dni
Słód karmelowy 300 Viking Malt 1kg

Słód karmelowy 300 Viking Malt 1kg, 200-400°EBC - uzyskiwany jest podczas prażenia słodu zielonego w temperaturze dochodzącej do 220°C.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 4 dni
Słód karmelowy 300 Viking Malt 100g

Słód karmelowy 300 Viking Malt 100g, 200-400°EBC - uzyskiwany jest podczas prażenia słodu zielonego w temperaturze dochodzącej do 220°C.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 4 dni
Słód karmelowy 300 Viking Malt 0,5kg

Słód karmelowy 300 Viking Malt 0,5kg, 200-400°EBC - uzyskiwany jest podczas prażenia słodu zielonego w temperaturze dochodzącej do 220°C.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 4 dni
Słód karmelowy 150 Viking Malt 5kg

Słód karmelowy 150 Viking Malt 1kg - uzyskiwany jest podczas prażenia słodu zielonego w temperaturze dochodzącej do 200°C. Dopełnia smaku piwa i pogłębia kolor.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 4 dni
Słód karmelowy 150 Viking Malt 1kg

Słód karmelowy 150 Viking Malt 1kg - uzyskiwany jest podczas prażenia słodu zielonego w temperaturze dochodzącej do 200°C. Dopełnia smaku piwa i pogłębia kolor.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 4 dni
Słód karmelowy 150 Viking Malt 100g

Słód karmelowy 150 Viking Malt 100g - uzyskiwany jest podczas prażenia słodu zielonego w temperaturze dochodzącej do 200°C. Dopełnia smaku piwa i pogłębia kolor.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 4 dni
Słód karmelowy 150 Viking Malt 0,5kg

Słód karmelowy 150 Viking Malt 0,5 kg - uzyskiwany jest podczas prażenia słodu zielonego w temperaturze dochodzącej do 200°C. Dopełnia smaku piwa i pogłębia kolor.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 4 dni
Słód jęczmienny wędzony torfem 5 kg Viking Malt

Słód jęczmienny wędzony Torfem Viking Malt 5 kg - słód typu Whisky, powstał z myślą o produkcji tego trunku, lecz dzięki charakterystycznym dymnym aromatom, coraz częściej używany w nowofalowych piwach.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 4 dni