Producent

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach. Podając email wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych zgodnie z Polityka prywatności sklepu.
Surowce
Słód czekoladowy Ciemny Viking Malt 100g

Słód czekoladowy Ciemny Viking Malt 100g - uzyskiwany jest w procesie prażenia słodu pilzneńskiego lub monachijskiego w temperaturze dochodzącej do 200°C i dość krótkim czasie (do 4 godzin).
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 4 dni
Słód Czekoladowy Ciemny Viking Malt 1kg

Słód czekoladowy Ciemny Viking Malt 1kg - uzyskiwany jest w procesie prażenia słodu pilzneńskiego lub monachijskiego w temperaturze dochodzącej do 200°C i dość krótkim czasie (do 4 godzin).
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 4 dni
Słód Czekoladowy Ciemny Viking Malt 5kg

Słód czekoladowy Ciemny Viking Malt 5kg - uzyskiwany jest w procesie prażenia słodu pilzneńskiego lub monachijskiego w temperaturze dochodzącej do 200°C i dość krótkim czasie (do 4 godzin).
Dostępność: ostatnie sztuki
Wysyłka w: 4 dni
Słód czekoladowy jasny 400 Viking Malt 1kg

Słód czekoladowy jasny 400 Viking Malt 1kg - uzyskiwany jest w procesie prażenia słodu pilzneńskiego lub monachijskiego w temperaturze dochodzącej do 200°C.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 4 dni
Słód czekoladowy jasny 400 Viking Malt 5kg

Słód czekoladowy 400 Viking Malt 5kg, 350-450 °EBC (jasny) - uzyskiwany jest w procesie prażenia słodu pilzneńskiego lub monachijskiego w temperaturze dochodzącej do 200°C
Dostępność: ostatnie sztuki
Wysyłka w: 4 dni
Słód karmelowy 150 Viking Malt 1kg

Słód karmelowy 150 Viking Malt 1kg - uzyskiwany jest podczas prażenia słodu zielonego w temperaturze dochodzącej do 200°C. Dopełnia smaku piwa i pogłębia kolor.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 4 dni
Słód karmelowy 150 Viking Malt 5kg

Słód karmelowy 150 Viking Malt 1kg - uzyskiwany jest podczas prażenia słodu zielonego w temperaturze dochodzącej do 200°C. Dopełnia smaku piwa i pogłębia kolor.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 4 dni
Słód karmelowy 300 Viking Malt 1kg

Słód karmelowy 300 Viking Malt 1kg, 200-400°EBC - uzyskiwany jest podczas prażenia słodu zielonego w temperaturze dochodzącej do 220°C.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 4 dni
Słód karmelowy 600 Viking Malt 1kg

Słód karmelowy 600 Viking Malt 1kg, 400-800 °EBC - uzyskiwany jest podobnie jak karmel 300 w procesie prażenia słodu zielonego w temperaturze dochodzącej tym razem nawet do 240°C
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 4 dni
Słód karmelowy jasny 30 Viking Malt 1kg

Słód karmelowy jasny 30 Viking Malt 1kg - jest produkowany w procesie prażenia słodu zielonego. Typowy słód karmelowy stosowany do uzupełnienia smaku i barwy piwa
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 4 dni
Słód Monachijski typ II Weyermann 5kg

Słód Monachijski typ II Weyermann Munich Malt 5kg - słód podstawowy, nadaje piwu nuty słodowe i czerwono-bursztynową barwę.
Dostępność: brak towaru
Słód monachijski typ I Viking Malt 1kg

Słód monachijski typ I Viking Malt 1kg - jest produkowany w suszarni ze słodu zielonego, w podobnej technologii co słód pilzneński
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 4 dni
Słód Monachijski typ I Weyermann 0,5kg

Słód Monachijski I Weyermann Munich Malt 0,5kg - słód podstawowy, nadaje piwu nuty słodowe i czerwono-bursztynową barwę.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 4 dni
Słód Monachijski typ I Weyermann 1kg

Słód Monachijski I Weyermann Munich Malt 1kg - słód podstawowy, nadaje piwu nuty słodowe i czerwono-bursztynową barwę.
Dostępność: brak towaru
Słód Monachijski typ I Weyermann 5kg

Słód Monachijski I Weyermann Munich Malt 5kg - słód podstawowy, nadaje piwu nuty słodowe i czerwono-bursztynową barwę.
Dostępność: ostatnie sztuki
Wysyłka w: 4 dni