
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach. Podając email wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych zgodnie z Polityka prywatności sklepu.
Termometr ciekłokrystaliczny 0°C +40°C





Termometr ciekłokrystaliczny 0°C +40°C - przyklejany termometr "paskowy" o dużym zakresie temperatur. Początek skali od 0°C pozwala kontrolować nawet lagerowanie.
Opis
Termometr ciekłokrystaliczny 0°C +40°C - przyklejany termometr "paskowy" o dużym zakresie temperatur. Początek skali od 0°C pozwala kontrolować nawet lagerowanie.
Sposób użycia:
Przyklej termometr na fermentor i trzymaj jego zawartość pod kontrolą. Zachowanie odpowiedniej temperatury podczas kolejnych etapów fermentacji gwarantuje wspaniały efekt końcowy. Temperatura to jeden z najważniejszych parametrów podczas całego procesu warzenia piwa.